Vendre droga a menors d'edat és una pràctica molt perillosa pels efectes que té l'estupefaent en edats tan joves però també és un delicte i, si t'enxampa la policia, quedaràs detingut com a presumpte autor de tràfic de drogues.

Això és el que li va passar a un veí de Palafrugell que els Mossos d'Esquadra de la comissaria de la Bisbal d'Empordà van arrestar el dijous de la setmana passada. Es tracta d'un jove de 23 anys, de nacionalitat marroquina, que va quedar acusat de ser el presumpte autor de dos delictes contra la salut pública.

Un menor amb marihuana

Tot es remunta al dia 10 de desembre, quan els Mossos van localitzar un menor d'edat amb una bosseta amb marihuana a sobre. Aquest va explicar a la policia que l'havia comprat a un home de nacionalitat marroquina i que no era la primera vegada i que els seus companys també. Arran de la informació facilitada pels menors, la policia va saber la identitat de l'autor dels fets i va emetre una ordre de detenció. El 16 de gener, els agents van interceptar una altra persona amb dues bossetes de droga i que va reconèixer que li havia venut la mateixa persona que estava buscant la policia.

Finalment en data del 18 de gener els agents van detenir l'home, que es trobava en un carrer de la població de la Bisbal d'Empordà, per dos delictes contra la salut pública. El detingut, amb antecedents, va passar a disposició del jutge de guàrdia, que el va deixar lliure.