Introduir els més menuts als processos participatius, comprendre les diferents sensibilitats i acostumar-los al debat respectuós i plural. Amb aquest rerefons pedagògic i amb l'objectiu d'escoltar i efectuar les seves propostes, l'Ajuntament de la Bisbal ha decidit destinar 5.000 euros del procés participatiu per invertir en el que esculli el Consell Infantil Municipal de la Bisbal (CIM). En aquest sentit, els membres del CIM ja han protagonitzat una trobada amb l'equip de govern per anar treballant en les propostes.

El Consell d'Infants de la Bisbal és un òrgan de participació de les nenes i els nens de 6è de Primària de la ciutat. És un espai on poden reflexionar, expressar la seva opinió, debatre, prendre decisions i elevar al ple les seves propostes, amb la finalitat de contribuir a millorar la Bisbal.

Aquesta iniciativa se suma als 95.000 euros que el consistori atorga al pressupost participatiu, a través del qual tots els bisbalencs podran aportar i votar les propostes que troben més adequades. Les opcions escollides en ambdós processos participatius aniran vinculades a la partida d'inversions del pressupost del 2018.