Els Mossos d'Esquadra han desmantellat un habitatge de La Bisbal d'Empordà que servia de punt de venda de droga. Arran de l'operació, s'han detingut sis homes i una dona d'entre 22 i 42 anys com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. Tot va començar fa dues setmanes, quan la policia va tenir coneixement de l'existència d'un domicili a aquest municipi des d'on es distribuïen substàncies estupefaents. El 8 de febrer, els mossos van veure un vehicle amb matrícula francesa que s'aturava davant d'un bloc de pisos del carrer Padró. Van baixar tres persones del turisme amb un maleta de viatge, van accedir a un pis i poc després en van sortir. Els agents van interceptar el vehicle al mateix carrer i van identificar els ocupants, dos homes i una dona. Durant l'escorcoll, van comprovar que duien un quilo de cabdells de marihuana i se'ls va detenir.

L´endemà 9 de febrer va continuar la investigació amb una entrada i perquisició en el domicili investigat. Es van intervenir telèfons mòbils i diverses dosis de marihuana, haixix i cocaïna. També es van detenir tres persones que serien les responsables de vendre la marihuana. Un setè home va ser detingut pels mateixos fets. La policia sosté que hauria acompanyat els francesos a adquirir les substàncies estupefaents.

Els detinguts són sis homes i una dona d'entre 22 i 42 anys de nacionalitat marroquina, espanyola i francesa. Alguns són veïns de La Bisbal d´Empordà i Palafrugell i d'altres de les ciutats franceses de Tolosa i Pau. Se'ls acusa d'un delicte contra la salut pública. La majoria d'ells tenen antecedents. Tots van passar el mateix 9 de febrer a disposició del jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal, qui en va ordenar la seva llibertat amb càrrecs.