Palafrugell ha posat en marxa el web www.weddingpalafrugell.cat amb l'objectiu de mostrar el municipi com a espai idoni per a la celebració de cerimònies de casament. La població de Palafrugell i les seves platges, des de sempre, ha estat un destí valorat per a realitzar-hi celebracions de casament i per aquest motiu també s'hi ofereix la possibilitat de fer aquest tipus d'esdeveniments a les platges dels nuclis de Calella, Llafranc i Tamariu.

En aquesta línia, Palafrugell s'obre a la possibilitat de celebrar casaments a les platges del municipi. Tot i que la sol·licitud d'autorització d'ocupació del domini maritimoterrestre es gestiona amb el Departament de Territori i Sostenibilitat, l'Ajuntament valorarà positivament l'ocupació d'algun d'aquests espais sempre i quan es compleixin certes restriccions exposades a la pàgina web. Algunes d'aquestes restriccions són que la celebració sigui fora de la temporada alta estival o que si cap dels membres de la parella està empadronat a Palafrugell hauran de celebrar l'aperitiu o el convit en un establiment del municipi.

El web, que és merament informatiu i pretén ser un canal més de difusió de les empreses del municipi, consta de 6 apartats: cerimònia, organització, convit, decoració, animació i bellesa, ha informat l'Ajuntament.