06 de març de 2018
06.03.2018

L'Ajuntament de Palamós millora un tram del camí de Castell per 49.600 €

07.03.2018 | 07:10
Un tram del camí d´accés a Castell en el seu estat actual.

L'Ajuntament de Palamós ha iniciat el projecte d'arranjament d'un tram del camí que connecta la C-31 amb el paratge i la platja de Castell i el camí Ral de Palamós a Palafrugell. L'Ajuntament ha informat que és una via molt utilitzada, principalment a l'estiu, per apropar-se a aquests indrets així com a les cales i platges de llevant del municipi. La intervenció té un cost de 49.600 euros i un termini d'execució màxim d'un mes.

L'elevat trànsit de vehicles que es produeix durant els mesos d'estiu i el pas del temps ha provocat que el paviment asfàltic s'hagi deteriorat. En aquest tram i durant els darrers anys s'han realitzat actuacions puntuals de l'asfalt, però actualment el seu estat no és adequat i cal que sigui arranjat per complet.

L'actuació prevista es basa en l'asfaltatge del tram de vial comprés des del límit de terme entre Vall-llobrega i Palamós (coincidint amb l'encreuament de la via verda provinent de Sant Joan) i fins al càmping Benelux. En total, 670 metres lineals d'aquest vial que actualment està afectat per sots i que també ha quedat deteriorat a conseqüència del desnivell del ferm provocat pel desenvolupament d'arrels dels arbres propers.

El projecte també inclou eixamplar algunes de les parts més estretes d'aquest tram, actuant en els talusos i marges d'aquest camí per a poder assegurar una amplada mínima de 5 metres en tot el recorregut i evitar el risc de col·lisió entre vehicles.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook