08 de març de 2018
08.03.2018

L'Incasòl ven onze parcel·les del polígon industrial de Vall-llobrega

L'operació ha pujat 320.630 euros i són nou empreses amb 223 treballadors les que s'hi instal·laran

08.03.2018 | 07:11

L'Institut Català del Sòl (Incasòl) ha signat el contracte de compra-venda d'onze parcel·les del polígon industrial de Vall-llobrega per un import de 320.630 euros. Les nou empreses que s'instal·laran en aquest sector de Vall-llobrega s'han coordinat per contractar conjuntament la construcció d'una nau, amb una inversió que superarà el milió d'euros, per reduir costos.

Es tracta d'empreses de la zona dedicades a la fusteria, la pintura, la construcció, el transport, la indústria càrnica i la restauració que volen ampliar les seves instal·lacions o bé que estan en règim de lloguer. Sumen un total de 223 treballadors i la previsió és que generin 25 nous llocs de feina. Les parcel·les sumen un total de 3.895 metres quadrats i tenen una superfície que oscil·la entre els 316 metres quadres la més petita i els 461,70 la més gran. A més, n'hi ha una altra d'aïllada de 1.640 metres quadrats de sòl i 2.262 de sostre que està pendent de signatura.


Càrnica Copal SL

El polígon està situat a la carretera d'accés al municipi des de la C-31. Es tracta d'un sector ja consolidat, comercialitzat per l'Incasòl, on ja hi ha instal·lades diferents empreses (algunes de les quals vinculades al sector nàutic) com Veles Depoorter, Winner Boats, Elita Natural Fishers SL, Fribera SL i Mata SL.

D'entre les empreses que ara s'hi instal·laran destaca la càrnica Copal SL, coneguda a la zona per les carnisseries-xarcuteries Arnall.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema