L'equip de govern de Palafrugell (ERC i CiU) decidirà avui si tira endavant, o hi dona carpetada, el projecte de construcció d'una estació de servei al costat de la rotonda de Llofriu. La consulta que va dur a terme aquest dissabte entre els veïns va donar com a resultat un rotund no al projecte.

Ahir, el portaveu socialista Juli Fernández es preguntava quins motius ha tingut l'actual govern per reobrir el debat sobre aquest projecte quan fa uns mesos, quan ell era alcalde, ja va ser desestimat pel Consell de Gestió i Participació de Llofriu. I entén que aquest assumpte ha de comportar diferències al govern perquè CiU, quan formava part de l'executiu de Fernández, va estar d'acord a tancar-lo.

Fernández també va recordar que en els projectes que van ser desestimats quan ell era alcalde no hi havia cap compromís d'explotació de la benzinera per part del propietari, i tampoc hi consta en l'actual, per la qual cosa es podria entendre que la intenció del privat és vendre els terrenys amb els usos requalificats. El POUM qualifica els terrenys on es vol ubicar l'estació de servei com a no urbanitzable, de manera que s'hauria de modificar per autoritzar-la.