L'equip de govern de Palafrugell (ERC i CiU) ha decidit que els veïns amb guals al carrer Carrilet estiguin absents de pagar la taxa corresponent a causa de les molèsties ocasionades per les obres de millora que es van iniciar al gener i que s'allargaran nou mesos. El govern també estudiarà quines opcions es poden prendre per part de l'Ajuntament per pal·liar les possibles pèrdues econòmiques provocades per aquests treballs als establiments comercials.

L'equip de govern va informar ahir que, després de recollir les queixes i suggeriments de la ciutadania al llarg de les últimes setmanes, s'ha acordat la instal·lació d'una il·luminació supletòria per posar punt i final a les problemàtiques sorgides per manca de llum. També s'ha trobat la solució, mitjançant diverses borses d'aparcament properes, a la pèrdua d'espais d'estacionament en aquesta zona de la Sauleda.

Pel que fa a la mobilitat, al maig es presentarà un estudi per exposar com quedarà afectada la circulació vial un cop finalitzin les obres de reforma del carrer.

El carrer Carrilet és un vial de 540 metres de longitud i les obres afecten un àmbit de 10.000 metres quadrats, amb un cost proper al milió d'euros. Les obres estan previstes dins el Pla de Barris La Sauleda - Carrer Ample, i per tant tenen un finançament del 50% a través de la Generalitat de Catalunya i la resta des del mateix Ajuntament, ja que no es van tenir en compte contribucions especials.