18 de març de 2018
18.03.2018

Comencen a repartir enquestes sobre el futur del port de Palamós

19.03.2018 | 09:42
El port de Palamós

Els veïns de Palamós començaran a rebre demà les enquestes en format paper per tal que puguin opinar sobre el futur del port. Un cop els ciutadans omplin els formularis amb les seves respostes, les podran dipositar en algun dels quatre punts de recollida que s'han habilitat: L'Ajuntament de Palamós, les Oficines de Ports de la Generalitat, el Museu de la Pesca i la Biblioteca Municipal Lluís Barceló.

A banda de la bustiada, els veïns també podran fer les aportacions que considerin a través de la pàgina web de la instal·lació baix-empordanesa ( www.port-palamos.cat).

A més, durant el mes d'abril, Ports de la Generalitat ha programat tres tallers participatius, amb l'objectiu d'explicar quina és l'activitat econòmica i de lleure del port, i les característiques de la façana marítima.

La voluntat de la iniciativa és que els ciutadans puguin opinar i fer propostes sobre el Pla especial, que actualment es troba en fase prèvia d'elaboració.

Des de Ports de la Generalitat i l'Ajuntament de Palamós, propulsors del procés participatiu, consideren que el pla és un instrument que estableix l'estratègia de desenvolupament, defineix les millores necessàries i ordena els usos i les activitats d'aquesta infraestructura. L'objectiu és recuperar la façana marítima de Palamós i integrar el port a la trama urbana.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook