20 de març de 2018
20.03.2018

Mor als 111 anys la gironina de més edat, la begurenca Dolors Moret

Va traspassar aquest dissabte i ahir es van celebrar les exèquies a l'església de Sant Pere de Begur

20.03.2018 | 09:53
Imatge de la Lola Moret en l´aniversari d´aquest any.

La begurenca Dolors Moret Ferriol, que era la persona de més edat de la demarcació de Girona i la segona de Catalunya, va morir dissabte, després que el passat mes de gener celebrés el 111è aniversari, va informar ahir l'Ajuntament de Begur. Lola Moret, com era més coneguda, va ser enterrada ahir al matí, després de les exèquies a l'església parroquial de Sant Pere de Begur.

Moret, nascuda el 10 de gener de 1907, va dedicar tota la seva vida professional –des dels 13 anys i fins a la seva jubilació–  a l'ofici de telefonista, que sempre va fer al municipi de Begur.

Des de fa 26 anys Lola Moret residia a Palamós, on viu una part de la seva família, fills i nets. Estigué casada amb Martí Platja Congost, de Begur, amb qui va tenir un fill, i, posteriorment, es va casar en segones núpcies amb Ricard Isern Sau, resident a Torrent, amb qui va tenir un fill i una filla. Moret té actualment dos fills, a més de nets, besnets i rebesnets.

Des de fa uns anys, els alcaldes de Begur i Palamós, Joan Loureiro i Luís Puig, respectivament, han honorat Moret, ja que era la persona més gran dels dos municipis empordanesos.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook