27 de març de 2018
27.03.2018

Alumnes d'ESO de Palamós fan un taller per lluitar contra el canvi climàtic

28.03.2018 | 07:15
Els estudiants van plantar 20 alzines sureres.

El Mas del Vent de Palamós va acollir el dijous passat una nova Acadèmia de la fundació Plant-for-the-Planet amb la col·laboració de la Fundació Focus Engelhorn, plataforma cultural de la família Engelhorn en matèria d'arts, paisatge i integració social. Una seixantena de nens i nenes de primer d'ESO de l'institut de Palamós van treballar els valors centrats en el medi ambient i el respecte per la naturalesa.

L'Acadèmia Plant-for-the-Planet és una jornada en forma de taller que inclou diverses activitats teòriques i pràctiques amb l'objectiu d'introduir els participants en la lluita contra el canvi climàtic i ensenyar-los com esdevenir líders en la causa. Al final de l'Acadèmia, els participants van plantar 20 alzines sureres, contribuint així a l'objectiu de la fundació d'arribar a plantar un trilió d'arbres per contribuir a la millora del medi ambient.

El director de la fundació Plant-for-the-Plantet Espanya, Jordi Juanós, va destacar que «cal crear consciència mediambiental en els joves que cuidaran del nostre planeta en un futur».

El projecte Plant-for-the-Planet va ser ideat el 2007 per un nen alemany anomenat Felix Finkbeiner quan tenia 9 anys després de realitzar un treball a l'escola sobre com la crisi climàtica afectava el planeta. Com a proposta per lluitar contra aquest problema, a Finkbeiner li va sorgir la idea que tots els nens del món poguessin plantar un milió d'arbres en els seus països per contribuir a netejar l'aire.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit