L'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà i l'Obra Social La Caixa han signat, un any més, un conveni amb la finalitat de col·laborar per l'adquisició de material necessari per a la residència geriàtrica municipal Zoilo Feliu per un import total de 6.000 euros. Les adquisicions pressupostades serien dos llits (especials per a persones amb Alzheimer), una grua quick raiser, una bateria extra i dos matalassos viscoelàstics termosensibles.

El present acord dona continuïtat a la col·laboració d'Obra Social La Caixa. L'aportació econòmica de l'entitat bancària el passat 2017 també va ser de 6.000 euros, quantitat que l'Ajuntament va destinar a una millora de l'entorn dels espais de la residència, que va permetre redistribuir una sala polivalent i el gimnàs i, a la vegada, guanyar un espai per a un menjador i una sala d'estar.

El conveni d'enguany es va signar el passat 15 de març per l'alcalde de la Bisbal, Lluís Sais; acompanyat de la regidora d'Hisenda i de Gent Gran, Carme Vall; i el director de Banca d'Institucions de CaixaBank a Girona, Carles Juanola; acompanyat també per Rafel Mateu, director de l'oficina de CaixaBank de la Bisbal; i David Vilanova, director de l'àrea de negoci Empordà II.