10 de abril de 2018
10.04.2018

El Palau Firal de Sant Antoni acollirà set fires aquest 2018

10.04.2018 | 10:14

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni aposta aquest any per ampliar l'oferta de fires i congressos. Amb l'objectiu de donar una nova empenta al Palau Firal i atraure visitants, la Unitat de Promoció Local de l'Ajuntament ha preparat una programació que amplia fins a set l'oferta de fires per aquest 2018, ha informat la corporació calongina.

La programació per aquest any inclou la consolidació de les fires que es van celebrar durant el 2017, així com l'ampliació de noves propostes. En l'apartat de les novetats el Palau Firal acollirà la primera edició de la Fira Gastronòmica de l'Empordà, el Campionat Internacional de Perruqueria Canina, la Fira Eventus, la fira de la Moto i la Fira de l'Emprenedoria, una evolució de la jornada d'empresaris que ha tingut lloc els darrers dos anys.

Pel que fa a les fires consolidades, aquest any ja s'ha celebrat Expohàbitat a finals de març i, aquest darrer cap de setmana el Palau Firal ha acollit la Fira del Vehicle Low Cost. El darrer serà el Congrés d'Emprenedoria, el 29 i 30 de novembre.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook