11 de abril de 2018
11.04.2018

Tercer aniversari del bateig dels castellers d'"Ocho apellidos catalanes"

La colla Minyons de Santa Cristina d'Aro ho celebra aquest dissabte

11.04.2018 | 18:48
Imatge d´un castell de la colla Minyons de Santa Cristina

La colla Minyons de Santa Cristina d'Aro celebra aquest dissabte el tercer aniversari del seu bateig com a entitat castellera. Per celebrar-ho, ha organitzat una trobada amb les colles Xerrics d'Olot, Castellers de l'Alt Maresme i Esperxats de l'Estany.

El punt de trobada de les colles serà l'Espai Ridaura. A les cinc de la tarda sortiran en cercavila fins a la plaça 1 d'octubre de 2017, on tindrà lloc l'aixecament de castells. Fa un mes, l'entitat va celebrar el cinquè aniversari de la seva creació amb una diada que va comptar amb la presència de la colla Castellers de Rubí.

Minyons de Santa Cristina es va crear l'any 2013, per Sant Jordi. I el seu bateig oficial com a colla es va fer dos anys més tard, el 2015, estrenant la camisa, que és de color verd poma. Els padrins de la colla van ser els Marrecs de Salt i els Sagals d'Osona.

El seu primer castell de 6 va ser el 3de6 i el van descarregar per primera vegada el 23 de febrer de 2014 a Platja d'Aro. El local el tenen al pavelló municipal de Santa Cristina, on entrenen dos cops per setmana. La colla va participar en la pel·lícula Ocho apellidos catalanes, estrenada el 2015.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook