El fugitiu detingut a Palafrugell i evadit de la justícia després que el condemnessin a 15 anys de presó per agressions sexuals continuades a la seva filla menor d'edat ja és a la presó.

El jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d'Empordà ha donat compliment a l'ordre d'ingrés a presó dictada per l'Audiència de Barcelona l'abril del 2014. L'home portava quatre anys fugit, fins que aquest diumenge agents dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Nacional el van capturar al domicili d'un familiar. El condemnat, de 63 anys, havia treballat en els serveis mèdics de la Direcció General de la Policia.

Durant tots els anys que ha estat evadit els serveis d'investigació dels dos cossos li han seguit el rastre per poder-lo localitzar. De fet, al llarg d'aquest temps una de les hipòtesis que contemplaven els agents era que s'hagués traslladat a viure a països de l'Amèrica Llatina.

L'any 2016, però, els policies van obtenir informacions que el situaven a Catalunya per la qual cosa es va obrir una nova línia d'investigació. La seva imatge es va arribar a publicar durant uns mesos en el portal EU Most Wanted. Al final, els agents el van poder capturar quan sortia del domicili del familiar. Un fet, segons relaten els Mossos, molt poc habitual i que feia prenent sempre les màximes precaucions.

Les poques vegades que l'home abandonava la casa ho feia amb ulleres de sol, una gorra i tapat, per tal de passar desapercebut.