L'empresa Projectes Arquitectura i Urbanisme Canosa-Díez SLP, de Girona, és l'encarregada de redactar la revisió del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Santa Cristina d'Aro. Així ho ha decidit el govern cristinenc per junta, que li ha adjudicat el contracte per 261.360 euros. La revisió del planejament, que és un dels objectius del programa de mandat de les tres forces de l'equip de govern- format per ERC, Guanyarem i Independents-, vol donar sortida especialment a les zones industrial o d'activitat econòmica. «Hi ha escassetat de sòl industrial i comercial a Santa Cristina i al seu entorn», havia recordat l'alcalde, Xavier Sala. El regidor d'Urbanisme, Narcís Palahí, havia afegit que la revisió del POUM també és necessària perquè recurrentment l'Ajuntament n'ha de tramitar modificacions.

L'equip redactor de l'empresa que farà la revisió del pla general estarà format per Xavier Canosa, arquitecte, com a director; Núria Díez, arquitecta; Clara Maymi, llicenciada en Dret; Juan Manuel López, llicenciat en Ciències Ambientals; Agustí Jover, llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials; i Yolanda Jiménez, llicenciada en Sociologia.

La proposta de Canosa-Díez, sobre les altres tres presentades al concurs, era l'«econòmicament més avantatjosa», segons es diu a l'acord de la junta de govern local. El pressupost de licitació inicial, segons el concurs, era de 326.700 euros, mentre que el termini d'execució era de tres anys. Les altres empreses presentades al concurs obert per revisar el POUM eren Font-Viñolas Arquitecte SLP, també de Girona, i Amador Ferrer i Tourism Business Builders SL, ambdues de Barcelona.

Canosa-Díez ha guanyat el concurs després de superar l'obertura de sobres 1 i 2, que es va fer el 24 d'octubre, i un cop emès l'informe de Comissió d'Experts, presidida pel cap del Servei Territorial d'Urbanisme de Girona, Jordi Domènech. La comissió ha valorat i analitzat sis aspectes: la memòria explicativa, l'oferta econòmica, la metodologia, la proposta tècnica de participació ciutadana, les millors experiències i la proposta d'assessorament urbanística i difusió dels treballs.