24 de abril de 2018
24.04.2018
Diari de Girona

El X Concurs del Cartell Fira Indians de Begur ja té guanyadora

Es tracta de la torderenca Sívia Fernández, amb l'obra "Anada i tornada"

24.04.2018 | 13:37
Sílvia Fernández, al mig, amb Loureiro, Pibernat, Martínez i l´obra guanyadora.

La il·lustradora Sílvia Fernández Masferrer, de Tordera, ha guanyat el X Concurs del Cartell Fira Indians de Begur d'aquest any, que convoca l'àrea de Promoció Econòmica i Turisme, amb l'obra Anada i tornada.

El cartell guanyador, on apareixen dos personatges femenins amb criatures per dir adéu a algú que marxa en vaixell, va relacionat amb la temàtica d'aquest any, la dona indiana.

La Fira d'Indians, que és el principal esdeveniment del municipi, tindrà lloc els dies 7, 8 i 9 de setembre i arriba enguany a la XV edició. "Estem treballant per consolidar-lo com a referent cultural de la demarcació", ha recordat el regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Eugeni Pibernat.

El cartell guanyador, al qual es van presentar un total de 24 propostes, es va fer públic dissabte passat en un acte presidit per l'alcalde, Joan Loureiro, i amb la presència de Pibernat i la regidora de Cultura, Mònica Martínez. La il·lustradora, que l'any 2014 ja va guanyar el concurs del cartell de la Fira del Conte de Tordera, va ser premiada amb 500 euros.

L'any passat, la guanyadora del concurs begurenc va ser la palafrugellenca Anna Grimal, que ja va quedar finalista en l'anterior.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook