La 9a edició del festival Flors i Violes de Palafrugell, que dona la benvinguda a la primavera, va acabar dimarts amb «xifres rècord» tant pel que fa a assistència, com a espectacles i a espais decorats, segons va informar ahir l'Ajuntament. Enguany, el certamen es va ampliar a Calella, Tamariu i Llafranc, on es podia arribar amb un bus turístic, que van utilitzar més de 1.000 persones.

De les 200 activitats programades en el festival, l'esdeveniment més multitudinari va ser l'espectacle inaugural a càrrec de Xavier Bové en el qual van assistir més de 7.000 persones. Al llarg de quatre dies, aquest certamen va oferir espectacles, circ, màgia, gastronomia, rues, tast de vins o concerts a càrrec de Mishima, Miquel Abras o Sara Terraza, entre d'altres. A més, enguany es van repartir més de 10.000 programes i s'han consultat més de 12.000 continguts a l'aplicació de l'esdeveniment.

De cara al 10è aniversari, els organitzadors van avançar que el festival continuarà apostant per la música, els espectacles audiovisuals, la màgia, el circ i la gastronomia, i que ja està treballant en novetats que sorprenguin els assistents.