04 de maig de 2018
04.05.2018

L'alcalde de Palafrugell repetirà com a alcaldable d'ERC el 2019

Josep Piferrer ha estat escollit per unanimitat de l'assemblea d'Esquerra

04.05.2018 | 14:19
Josep Piferrer, el 19 de maig de 2017 quan va ser proclamat alcalde.

Esquerra Republicana de Palafrugell ha escollit Josep Piferrer com a candidat amb vista a les eleccions municipals que se celebraran el mes de maig del proper any 2019. L'assemblea va celebrar-se aquest dijous i Piferrer va estat ser escollit per unanimitat.

El cap de llista republicà ja va encapçalar la llista d'Esquerra el 2015 aconseguint set regidors i, des del maig del 2017, és l'alcalde del municipi, després que prosperés la moció de censura que va promoure amb els quatre regidors del PDeCAT que formen part del grup municipal de CiU.

El candidat republicà ha explicat que, durant aquest any de govern, "hem demostrat que un altre Palafrugell és possible, posant les persones com a prioritat".

"Estem treballant per un Palafrugell amb futur, aportant el nostre granet de sorra a la construcció de Catalunya des dels pobles", ha afegit Piferrer.

Nascut a Palafrugell el 1958, Josep Piferrer ha estat director de l'escola Torres Jonama durant setze anys i, entre altres, és formador de l'Institut de Ciències de l'Educació Josep Pallach (ICE) i del departament d'Ensenyament de la Generalitat.

Militant d'Esquerra Republicana des de fa 20 anys, va ser un dels impulsors de la Revista de Palafrugell i, actualment, col·labora en l'elaboració del projecte Palafrugell, ciutat educadora.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook