Una trentena d´activitats composen el programa de Festes de Primavera de Palafrugell 2018. Un programa que segueix creixent amb l'objectiu de ser un embolcall atractiu pel Carroussel Costa Brava, el Carnaval de Carnavals, una de les rues més ben valorades del país per la qualitat artística de les seves carrosses inèdites, ha informat l'Ajuntament.

L'edició d'enguany ha vingut precedida de certa polèmica amb Platja d'Aro per l'apropiació de la denominació Carnaval de Carnavals per a la seva rua de primavera, estrenada el 29 d'abril. Finalment, després d'una trobada entre representants polítics dels dos municipis, Platja d'Aro s'ha compromès a intentar trobar un nom alternatius'ha compromès a intentar trobar un nom alternatiu.

De Bat a Batuna obertura de portes a les naus dels carrossaires

L´alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer, en la roda de premsa de presentació ha destacat que "enguany donem un nou impuls per fer créixer la programació de les Festes". L´objectiu prioritari, ha recalcat el mateix alcalde és "convertir les Festes de Primavera en un gran aparador per un Carroussel Costa Brava que ha ser de referència a nivell de país".

Jordi Sàbat al Teatre MunicipalReacoblats

També cal destacar una nova edició del Concurs de Fotografia "Paco Dalmau", el guanyador del qual sortirà entre tots aquells que etiquetin fotos amb el hastag #FestesdePrimavera a Instagram entre el 12 i el 20 de maig i que estiguin relacionades amb alguna de les activitats de les Festes. El premi és una càmera GoPro i el guanyador es donarà a conèixer durant l´acte de lliurament dels premis del Carroussel.

Les colles d'animació, les comparses i les carrosses participants al Carroussel del 20 de maig, que faran el tradicional recorregut des del carrer de Torroella fins al carrer de Barris i Buixó, enguany augmenten en participació.

Tustarrada foreverTeen Beach DreamLes Cheerly'sTornem a la fantasiaDomadores i lleonsCaçacastanyesCootton Club QuermàniaPerduts a l'Espai.

Muts i a la gàbiaInterestelar.

Dale MéjicoEclipsi; Colla Xiulet -Amics del carrer Santa CreuColla Vallo and Ballo"Pavo Real";10è aniversari colla Nap-BufEngrunes de colorsAquest any, Elsfem el papallonaViva Cuba ¡Libre! ¡Aaasúcar! Qui es menjarà a qui?

Crazy RougeFins l'infinit i més enllà - Confetti ToysChronos, senvor del tempsEndzeitTemps d'haute coutureVintajocsFantasia del ventElephant sound 2018

Priscila Reina del Malta;Minerals a Goho;Anem com motosAldha GanxonsFantasia del Mississipi;Taj Mahaler@s;Abelles, abellots, bresques i florsCabaret empordanèsWarhammer i el Temple de les CalaveresEsperits de Hansel i Gretel.