Els Mossos d´Esquadra han detingut dues persones en dos operatius per prevenir delictes contra la salut pública al Baix Empordà. Un d´ells s´ha fet en un bar del centre de Torroella de Montgrí i l´altre, al bar social de Bellcaire. Els arrestats són un home i una dona, de 32 i 29 anys, respectivament, de nacionalitat gambiana i espanyola i veïns de Torroella de Montgrí i Bordils. Ambdós van quedar detinguts com a presumptes autors d´un delicte contra la salut pública.

Els operatius es van fer divendres passat a la tarda. A les set, els Mossos de la comissaria de la Bisbal d´Empordà van fer una entrada i escorcoll en un bar de Torroella de Montgrí, situat a la plaça del Lledoner, emmarcat en un dispositiu basat en la LO de la Seguretat Ciutadana 4/15, va informar ahir la policia catalana. Durant l´escorcoll, la policia va localitzar un home que duia 140 euros amb moneda fraccionada, tres telèfons mòbils i sis bossetes de marihuana amagades a la part de la cintura.

Davant d´aquests fets, els agents dels Mossos d´Esquadra van detenir l´home com a presumpte autor d´un delicte contra la salut pública, van informar les fonts policials.

Al bar social

El mateix dia, una hora i mitja després, es va realitzar una altra entrada i escorcoll en un establiment de la població de Bellcaire d´Empordà, en concret, en el bar social, segons fonts policials.

Sempre segons el relat de les fonts de la policia catalana, durant la intervenció, el gos de la Unitat Canina de Mossos va trobar diverses targetes amb restes de substàncies estupefaents, bossetes que contenien marihuana, èxtasi, cocaïna i una bàscula de precisió. La policia va detenir en aquest cas la responsable del local per un delicte contra la salut pública.

Els dos detinguts van passar el dissabte de la setmana passada a disposició del jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d´Empordà.