08 de juny de 2018
08.06.2018

Capturen una serp de grans dimensions a Palafrugell

La Policia Local va agafar-la de darrere d'un habitatge · Es tracta de l'anomenada de ferradura i fa més d'un mentre de llargada

08.06.2018 | 10:51
La serp rescatada

La Policia Local de Palafrugell ha capturat una serp de grans dimensions. Es tracta de l'anomenada de ferradura i feia més d´un metre de llargada.

Els agents es van personar a la zona alertats per una veïna del municipi, que va donar l´avís de la presència d´una serp de grans dimensions a la part exterior de l´habitatge on resideix.

En arribar, els agents van procedir a la localització i captura de l´animal que, per les seves dimensions (més d´un metre de llargada) i característiques, en desconeixen la procedència i la tipologia.

Un cop realitzada la consulta, a través de mitjans telemàtic, els Agents Rurals va confirmar que es tractava d´una serp de ferradura, autòctona que no representa cap perill per a la població.

Finalment, i seguint els consells dels Agents Forestals, la Policia Local de Palafrugell va procedir a traslladar-la en un bosc, dins el seu propi medi natural.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema