La marxa de l'inspector i cap de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de la Bisbal d'Empordà David Puertas com a cap de la Policia Local de Palafrugell ha provocat canvis a la seva antiga comissaria.

Des de fa pocs dies, el fins ara sotscap, el sotsinspector Martí Pons, s'ha convertit en el màxim comandament de l'ABP del Baix Empordà. Ho fa amb una llarga experiència al cos i, també, com a segon en aquesta comissaria, on ja fa 16 anys que treballa.

El sotsinspector dels Mossos d'Esquadra Martí Pons té 47 anys i va ocupar el càrrec de sotscap el 2002. Forma part de la promoció de 1992-1993 del cos policial.

Abans d'aterrar a la zona del Baix Empordà, Martí Pons havia treballat a la Unitat d'investigació de l'ABP de la Garrotxa i, entre altres, també havia estat a l'oficina de denúncies de la comissaria de districte de Banyoles.

L'inspector David Puertas va deixar la Bisbal el dia 28 maig i, al cap de pocs dies, Martí Pons es va convertir en el nou cap d'aquesta comissaria, que porta molts municipis de la comarca i alguns amb molta població, sobretot a l'estiu.