La ciutadania de Calonge i Sant Antoni podrà proposar aquest any quins són els projectes a desenvolupar durant el 2019 en el marc dels pressupostos participatius. Des d'aquest dilluns i fins al dia 30 de juny, la regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni té obert el període de recollida de propostes, en el qual la ciutadania podrà presentar les que cregui més convenients i necessàries per al municipi.

Un cop finalitzada aquesta primera fase de recollida de propostes, que acabarà el dia 30 de juny, es passarà a la fase de votació. Aquesta segona fase s'organitzarà en un procés de votació popular de dues voltes. En la primera, prevista per a l'octubre d'enguany, s'escolliran les 7 propostes finalistes que passaran a la segona votació.

En la segona, prevista pel desembre, es decidirà el projecte guanyador al qual l'Ajuntament destinarà un import de fins a 75.000 euros dins del procés dels Pressupostos Participatius, augmentant així un 50% la dotació econòmica destinada a aquests projectes.