El Grup Aromar inaugura avui el seu renovat hotel Aromar de la platja Gran de Castell-Platja d'Aro, que ostenta la categoria de quatre estrelles, segons informen els seus responsables.

L'establiment presenta així la seva nova imatge després de 4,5 milions d'euros d'inversió que li han permès actualitzar la major part de les seves 154 habitacions.

La renovació contempla en una segona fase la construcció d'un espai d'aigües i un aparcament més ampli on està ara la piscina exterior, que se substituirà per una altra en la part superior de l'hotel.

Tota aquesta actuació s'emmarca en el pla de reforma de tres dels quatre hotels del grup Aromar, que inclou també el Costa Brava i el Platjadaro, tots dos de tres estrelles, amb una inversió global de 8,5 milions d'euros.

Les renovacions hoteleres a la Costa Brava per a aquesta temporada d'estiu inclouen també la del Clíper de Castell-Platja d'Aro, que obrirà demà amb una oferta de deu apartaments turístics d'alt nivell.

El procés de conversió de l'antic hotel, que va tancar el 2015, en aquest nou projecte culmina amb l'inici de la gestió dels apartaments per part de Park Hotel San Jorge.