Dos joves menors d'edat han acabat detinguts pels Mossos d'Esquadra per la presumpta agressió sexual a una noia de 15 anys a Palamós durant la Revetlla de Sant Joan.

Els dos arrestats tindrien més o menys la mateixa edat de la víctima -14 i 15 anys- i la violació hauria tingut lloc en un edifici en obres.

L'agressió va tenir lloc cap a les quatre de la matinada del dia de Sant Joan, a escassos metres de la zona de la platja on hi ha instal·lades les barraques de la festa major (i on se celebrava la revetlla).

Segons ha informat l'inspector portaveu dels Mossos d'Esquadra, Albert Oliva, les primeres informacions apunten que víctima i agressor no es coneixien prèviament. El suposat autor material de la violació va abordar la noia a la zona d'obres, la va amenaçar i la va penetrar. Mentre l'agredia sexualment, va arribar al lloc el segon detingut, que segons recull la investigació, no va prendre part activa en la violació però tampoc va fer res per aturar-la. Després d'agredir sexualment la jove, els dos arrestats van marxar junts del lloc i la menor va poder avisar els Mossos d'Esquadra, que els van detenir poc després.

Aquest diumenge, la policia va deixar sense efecte la detenció del segon implicat.

Tots dos passen a disposició de la fiscalia de menors.

Durat la nit de la revetlla els Mossos van rebre quatre denúncies per agerssió sexual a Catalunya, segons va dir el conseller d'Interior, Miquel Buch ahir.