Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes veïns de Girona, de 29 i 44 anys, després de robar una plantació de marihuana i colpejar violentament fins a deixar malferit el propietari. La víctima va haver de ser ingressada a l'Hospital de Palamós per lesions cranioencefàliques i una fractura al genoll.

Els dos assaltants que haurien robat mig miler de plantes van ser detinguts pels Mossos i han ingressat a presó. Se'ls acusa d'un delicte de robatori amb violencia i intimidació, un delicte de lesions i un delicte de furt d'ús de vehicles perquè es van endur el cotxe de la víctima.

L'assalt s'hauria produït el 25 de juny quan es va rebre la trucada d'un home que manifestava que dos individus l'havien assaltat i colpejat al domicili que estava ocupant, a la urbanització de Vall Repòs, a Santa Cristina d'Aro.

Quan els mossos van arribar al lloc dels fets, segons han informat, van constatar que la víctima havia estat assaltada per dos homes que l'havien colpejat amb diversos objectes metàl·lics causant-li lesions greus.

El ferit, que va ser traslladat a l'hospital de Palamós, va quedar ingressat per un traumatisme cranioencefàlic, i també va ser operat d'una fractura oberta al genoll.

En la seva denúncia davant dels mossos la víctima va manifestar que els lladres li havien sostret les cinc-centes plantes de marihuana de la casa que estava ocupant des de feia temps, i el seu turisme, segons les informacions facilitades.

Un dia després dels fets, la Policia Local de Llagostera va localitzar el vehicle sostret amb les claus posades i amb restes de marihuana.

L'Àrea d´Investigació Criminal de Girona, que ja s'havia fet càrrec de les investigacions, va identificar els presumptes autors de l'assalt.

El 13 de juliol van identificar i detenir els dos responsables mentre aquests circulaven per la ciutat de Girona amb un turisme de la seva propietat.

Els detinguts, a qui els consten antecedents, van passar el dia 16 de juliol a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual en va decretar el seu ingrés a presó.