L'Ajuntament de Palamós ha iniciat aquesta setmana les tasques d'arranjament d'un tram de la barana situada en el sector del camí de ronda comprés entre la plaça del Pedró i el carrer de Sota Pedró. Segons va informar ahir el consistori, s'havia detectat que els trams de barana afectats presentaven un cert deteriorament.

El projecte que ara s'executa preveu canviar tot el primer tram de barana i fer la substitució de seccions concretes en la resta de traçat. Per realitzar aquestes tasques s'han col·locat tanques en paral·lel a les zones de treball per tal de garantir la seguretat dels vianants. Es preveu que la substitució de les baranes d'aquest tram de camí de ronda s'enllesteixi en la seva totalitat durant la setmana vinent.

L'inici d'aquestes tasques d'arranjament coincideix amb la finalització del projecte de millora del parc de Sota Pedró, que es troba situat sota aquest tram de camí de ronda, concretament entre el barri vell i el port Marina Palamós. Les obres de millora realitzades en aquest parc s'han basat en la instal·lació d'una font per beure, la ubicació de diversos bancs i papereres, així com d'una tanca perimetral de fusta que ara envolta el parc.