Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de la Bisbal d'Empordà han arrestat un home que duia haixix valorat en uns 1.000 euros durant un control preventiu a Llofriu.

Una dotació de seguretat ciutadana va aturar un vehicle amb tres ocupants. I en escorcolar-ne un d'ells que es va mostrar nerviós, li van trobar haixix, telèfons mòbils i diners en efectiu.

L'arrestat és un veí de Palafrugell, de 33 anys i nacionalitat marroquina. Va quedar detingut com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

Conducció sospitosa

Els fets es remunten a la tarda del 9 d'agost mentre una dotació uniformada d'aquesta comissaria estava fent un control preventiu a la C-66, al punt quilomètric 0,5, sentit Llofriu, va aturar un turisme amb tres ocupants que intentava apropar-se al vehicle del davant per tal de passar desapercebut i evitar ser aturat pels agents.

Els Mossos, que van veure aquesta conducta sospitosa, van aturar el cotxe per tal de fer les comprovacions pertinents. De seguida van observar com l'acompanyant davanter es mostrava molt nerviós. Els agents els van identificar i escorcollar.

A l'escorcoll d'un dels homes se li van localitzar, a les butxaques de la roba i a la seva bossa de mà, una tauleta d'una substància marró premsada, presumptament haixix. També se li van trobar tres telèfons mòbils amb cinc targetes SIM i 460 euros fraccionats en bitllets de cinc, 10 i 20 euros.

Els agents van procedir a detenir el jove com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. Analitzada amb posterioritat la peça intervinguda, va donar un resultat de 100 grams d'haixix.

Segons estimacions de l'Oficina Central Nacional d'Estupefaents del Ministeri de l'Interior la droga estaria valorada entre 600 i 1000 euros.

El detingut, amb antecedents similars, va passar el dia 10 d'agost a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.