Els Mossos d'Esquadra dins un pis a Palafrugell.

Quan la policia va arribar, un dels delinqüents estava ocult darrere una porta i l'altre, va aparèixer d'una habitació

Els arrestats són dos homes, de 23 i 27 anys, de nacionalitat algeriana i amb domicilis desconeguts. Els quals estan acusats de ser els presumptes autors d'un robatori amb força a interior de domicili, en grau de temptativa.

Els fets es remunten a la tarda del 23 d'agost, mentre agents de Seguretat Ciutadana de la comisarria de la Bisbal feien tasques preventives, van ser alertats per adreçar-se a un bloc de pisos de l'avinguda de la Generalitat de Palafrugell, ja que una veïna havia vist com dos homes haurien entrat dins un pis.

Quan els agents van arribar al lloc dels fets van constatar que un dels pisos de la tercera planta estava forçat. Quan van accedir a l'interior van trobar el pany i diversos cargols al terra.

Tot seguit, ocultat darrera la porta van localitzar un home amb un tornavís a la mà, i de dins d'una habitació els va sortir un segon home.

Els Mossos els van detenir a tots dos per un delicte de robatori amb força a interior de domicili en grau de temptativa.

Els detinguts van passar el dia 24 d'agost a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal d'Empordà, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.