L'Àrea de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Palamós va inicira ahir, i per segon any consecutiu, els pressupostos participats amb l'objectiu que els veïns que ho desitgin aportin la seva opinió sobre el destí d'una part de les inversions del pressupost municipal 2019. En aquesta ocasió es decidirà la inversió de 100.000 euros que han d'anar destinats al finançament de projectes relacionats amb els equipaments, l'urbanisme, la mobilitat o la millora de l'espai públic.

Les propostes aportades pels ciutadans han de fer referència a obres noves o bé a projectes de manteniment de les infraestructures ja existents al municipi. També poden ser adquisicions permanents de l'Ajuntament, com la compra d'elements esportius a l'espai públic, arbres o zones verdes, millorar patrimoni, entre altres. En cap cas però es podran presentar propostes relacionades amb la creació d'activitats o serveis, ha informat l'Ajuntament.

Des d'ahir i fins el proper 30 de setembre es podran presentar les propostes ciutadanes a través de la web palamos.decidim.ddgi.cat, o bé omplint les butlletes de participació.