Un total de 32 submarinistes van participar, dissabte passat, en la neteja del fons marí de la platja de Llafranc i Port Pelegrí de Calella de Palafrugell.

Segons va informar ahir el consistori, entre tots els participants, van recollir més de 35 quilos de residus, principalment plàstics, envasos, ampolles, vidres i restes de pesca com fils i ploms. El material recollit, després de ser classificat, va ser traslladat a la deixalleria municipal.

La iniciativa estava organitzada per l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palafrugell amb la col·laboració de les empreses Poseidon Nemrod Diving al Port Pelegrí de Calella i Barracuda Diving Center a Llafranc. L'objectiu de la trobada era conscienciar la gent de la importància de conservar l'ecosistema marí i evitar abocar residus al mar.

Aquesta activitat també està previst que es faci a Tamariu. Concretament, està convocada pel diumenge, a dos quarts de deu del matí i tindrà lloc a la badia de Tamariu. Aquesta activitat estarà organitzada per l'Associació de Veïns i Amics de Tamariu.