Els ports de Palamós i Roses han participat aquesta setmana a la fira de creuers Seatrade Med de Lisboa. A més, Costa Brava Cruise Ports, amb el títol «Ports petits, gran destinació turística», també hi ha presentat les instal·la cions portuàries i el potencial turístic de la Costa Brava a la indústria creuerística mostrant l'oferta cultural, gastronòmica, esportiva i d'oci de les comarques gironines.

L'objectiu de la trobada era donar a conèixer els serveis de les instal·lacions portuàries i l'oferta turística de les destinacions a les companyies de creuers, associacions, touroperadors i agents.

Tant la Generalitat com les diferents institucions locals participants s'hi van comprometre a refermar i treballar pel creixement de l'activitat creuerística a la Costa Brava i a les Terres de l'Ebre, destinació també present a la fira.

En aquest sentit, el gerent de Ports de la Generalitat va voler destacar «el paper de la Costa Brava, que aquest any preveu xifres rècord de passatgers i escales i que té potencial per créixer de manera sostenible».