Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Palafrugell van detenir el 24 de setembre un lladre multireincident com a presumpte autors de sis delictes de robatori amb força a interior de vehicles. Els robatoris van passar la nit del 25 al 26 d'agost i després d'una investigació, la policia va descobrir que l'autor va perpetrar-los en poc menys d'una hora trencant finestres i manipulant portes. De l'interior se'n va endur monedes, una motxilla, una ràdio, un navegador valorat en 500 euros, uns binocles, diversos carregadors de mòbil i ulleres graduades. L'arrestat va quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de Guàrdia de la Bisbal.

La policia va saber que la nit del 25 al 26 d'agost s'havien produït sis robatoris en cotxe estacionats a l'aparcament públic del Casal. Per això, El Grup de Delinqüència Urbana dels Mossos va iniciar una investigació. Després de les inspeccions als turismes, van concloure que tots tenien els mateixos danys: el vidre de la porta del conductor, de l'acompanyant o els posteriors trencats i els interiors i maleters regirats.

Els Mossos van descobrir que aquella nit el lladre va manipular, en poc temps, finestres i portes per robar els objectes de dins i els va anar deixant al terra mentre continuava robant en els altres cotxes.

Va actuar en poc menys d'una hora i després va marxar deixant els dos tornavisos que havia fet servir per cometre els robatoris.

De l'interior se'n van endur monedes, una motxilla, una ràdio, un navegador valorat en 500 euros, uns binocles, diversos carregadors de mòbil i ulleres graduades.

La investigació va permetre identificar-lo i els Mossos van emetre un requeriment policial de detenció. Els agents de la Policia Local de Palafrugell el van localitzar i detenir el 24 de setembre i l'endemà va passar a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal, que va decretar llibertat amb càrrecs.