Els Mossos d'Esquadra han arrestat un veí d'Ullà de 19 anys per robar en cinc domicilis de Verges, Torroella i Pals. Els agents el van arrestar dilluns després de relacionar-lo amb robatoris perpetrats entre setembre i octubre. El detingut ha quedat acusat de ser el presumpte autor de cinc robatoris amb força a interior de domicili, dos d'ells en grau de temptativa, i dos delictes de furt.

Entre el 6 i 7 d'octubre es van produir quatre robatoris amb força a l'interior de domicilis de Torroella de Montgrí i Verges, dos d'ells en grau de temptativa. En aquests dos casos, els propietaris van sorprendre el lladre, que va fugir sense sostreure res. En tots els robatoris, el lladre pujava escalant per la façana i entrava per les finestres o balcons dels pisos. Un cop dins, sostreia objectes de valor fàcils d'emportar-se, com ordinadors, tauletes, telèfons mòbils, joies, rellotges, entre altres.

Amb la investigació oberta arran de les denúncies presentades per les víctimes a la policia local de Torroella de Montgrí, els Mossos van aconseguir identificar el lladre i van comprovar que també hauria comès, dies abans, un altre robatori a l'interior d'un domicili de Pals i dos furts a la mateixa població, denunciats davant la policia local de Pals.

Concretament, el passat 29 de setembre, un veí de Pals va sorprendre un individu a l'interior de casa seva. Tot i veure's descobert, el lladre va aconseguir sostreure una ronyonera. La mateixa matinada va furtar, de l'interior d'un cotxe, objectes de roba i marroquineria valorats en 510 euros. Dos dies després, va furtar una bicicleta del pati interior d'una casa.

La investigació va concloure el passat 8 d'octubre quan agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de la Bisbal van localitzar i detenir el lladre a l'estació d'autobusos del municipi. Gairebé tots els objectes sostrets van ser retornats als seus legítims propietaris, segons informen els Mossos.

El detingut, a qui consten antecedents pels mateixos fets, va passar dimecres a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal, el qual en va decretar la llibertat amb càrrecs.