Un acusat d'intentar matar una dona a ganivetades a Palamós (Baix Empordà) ha acceptat 5 anys de presó després de reconèixer l'autoria. Va passar el 24 de juliol del 2017 a la tarda. L'home va proposar tenir relacions sexuals a la víctima, amb qui tenia amistat.

La dona, que l'havia acompanyat fins a la barraca on vivia ell (a la urbanització Balitra del municipi), s'hi va negar. A continuació, l'acusat va agafar una navalla de vuit centímetres i li va clavar al coll mentre deia "jo te tallo el coll, d'aquí no surts viva". La dona es va apartar i ell va seguir apunyalant-la a diferents parts del cos fins que la víctima va arrencar a córrer. Ell la va perseguir amb el ganivet alçat fins que va aparèixer el cunyat de l'acusat, que va aconseguir retenir-lo.

Durant el judici, la fiscalia ha rebaixat la petició de pena de 9 a 5 anys al considerar que ho va fer drogat però li manté l'agreujant d'abús de superioritat. Tant la defensa com l'acusació particular s'hi han adherit. El cas ha quedat vist per a sentència.