La policia local de Palafrugell va detenir, diumenge passat, un home de 32 anys i veí de la localitat per un presumpte delicte d'estafa i coaccions a alguns veïns de l'edifici on residia de forma il·legal. Segons va informar ahir el consistori, els fets van tenir lloc diumenge passat quan la policia va saber que un home venia de manera irregular les claus dels habitatges de l'edifici en el qual també vivia sense el consentiment dels propietaris.

Els feia pagar 450 euros per les claus però després els demanava més diners. Si no ho feien, l'home els tallava la llum de l'habitatge. El detingut va passar a disposició judicial i va quedar en llibertat amb càrrecs.

La policia local de Palafrugell també va enxampar un veí del municipi, de 49 anys, per un possible delicte de conducció temerària i desobediència als agents de l'autoritat. Els fets van tenir lloc l'11 d'octubre a la tarda, quan diversos veïns els van avisar d'una motocicleta que circulava de forma temerària per la població. Cap a les cinc de la tarda, uns agents van veure una motocicleta amb dos ocupants que s'aproximaven a gran velocitat en direcció a l'avinguda d'Espanya i que anaven sense casc.

Els agents van indicar que es paressin, però el conductor va fer cas omís a les indicacions, va fer una maniobra evasiva i va continuar la marxa a gran velocitat. Al cap d'una estona, una altra patrulla va localitzar el vehicle estacionat en un carrer de la vila. Quan va aparèixer el conductor, li van demanar la documentació i el van denunciar per un possible delicte de conducció temerària i desobediència.

La policia també el va denunciar per no tenir assegurança ni el permís de conduir i per no portar el casc reglamentari. El copilot també va ser denunciat per no dur el casc.