L'home que l'abril del 2017 va ser detingut fins a tres vegades seguides quan intentava esbotzar un caixer automàtic a Llagostera ha tornat a ser arrestat.

Els fets van ocórrer la nit de dimecres, concretament a dos quarts de dotze, quan la Policia Local va rebre una trucada on s'alertava que una persona donava cops de martell a la façana de l'entitat bancària situada a la plaça Catalunya, informa el portal digital El Poll TV.

Fins al lloc dels fets s'hi va desplaçar una patrulla d'agents, que van demanar a l'home que parés de donar cops de martell, sense èxit; ben al contrari, l'home va seguir colpejant el caixer automàtic amb un martell i una escarpa.

Davant d'aquesta situació i vista l'actitud de l'assaltant, els agents van procedir a la detenció de l'home, que després d'oposar resistència va quedar sota custòdia policial acusat d'un delicte de robatori amb força en grau de temptativa, van assenyalar ahir fonts de la Policia Local.

El detingut, que és de nacionalitat gambiana i veí de Llagostera, va passar a disposició del jutge.

Pels mateixos fets, l'any 2017, el jutjat d'instrucció número 3 de Girona va decretar l'ingrés en un centre de salut mental, després de rebre l'informe dels metges psiquiatres sobre la seva capacitació.

En aquella ocasió l'home va actuar de la mateixa manera en una oficina de Catalunya Catalunya -BBVA de Llagostera. Va fer-ho, també de matinada, fins que van intervenir agents dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local, que es van trobar l'home a l'interior de l'entitat bancària. Era la tercera vegada que el veí era detingut.