Nou robatori amb explosius a les comarques de Girona. En aquest cas, uns lladres van fer volar un caixer automàtic que hi ha situat en una benzinera de Fogars de la Selva. Això va succeir aquest dimecres de matinada en una benzinera de la localitat selvatana, que està situada a la carretera BV-5122 de la població. Els lladres, però, no van acabar amb cap botí, ja que o bé van fugir en veure algú o no van poder accedir dins dels diners de la caixa gràcies a les mesures de seguretat del caixer.

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Santa Coloma de Farners investiguen el succés, que no és el primer que s'ha produït a la província de Girona en els últims temps. En aquest cas, els agents estan visionant les imatges que poden haver captat les càmeres de la benzinera i busquen vestigis que els indiquin qui hi ha al darrere dels fets. De moment, no hi ha detinguts pels fets. L'explosió va fer moltes destrosses.

El febrer de l'any passat, els Mossos i la Policia Nacional van donar per desmantellada la banda que rebentava caixers automàtics amb explosius. Tot i això, de casos gironins només van poder-los implicar en un, el de Riudellots de la Selva de finals de juny de l'any 2016 i en què van aconseguir 7.300 euros. El primer cas de robatori amb explosius va ser a Tamariu el 7 de juny de 2016. A l'àrea de Barcelona sí que és un tipus de cop més habitual.

El cas més recent, però, aquest cop sense ús d'explosiu per intentar robar un caixer va ser aquest agost a Platja d'Aro. Aquí, la policia va detenir in fraganti els lladres quan volien robar el caixer utilitzant una llança tèrmica.