Els primers pressupostos participatius de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro inclouran l'execució d'una quarta proposta: la instal·lació d'una font d'aigua al Parc dels Estanys de Platja d'Aro valorada en 8.500 euros, que s'afegeix a les tres que inicialment ja havia confirmat la votació popular.

En el darrer ple municipal, es va aprovar la modificació de crèdit que inclou aquestes quatre accions, valorades en 168.000 euros, de manera que s'amplia en 18.000 euros la partida inicialment prevista de 150.000 que en matèria d'inversions destinava el consistori als pressupostos participatius -ja va fer anteriorment una ampliació de 9.500 euros, fins els 159.500, per incloure les tres propostes més votades.

Les altres tres accions que s'executaran són fer una rotonda petita al carrer Santiago Rosiñol, a la zona comercial i d'oci Parc d'Aro de Platja d'Aro, per evitar infraccions i incrementar la seguretat de l'encreuament valorada en 48.000 euros.

També la instal·lació d'una cobertura a l'entrada principal a l'escola Vall d'Aro de Castell d'Aro per millorar la zona d'ombreig de 32.000 euros. La generació d'una zona de pas segura per creuar l'avinguda de s'Agaró de Platja d'Aro, al pont sobre el riu Ridaura valorada en 79.500 euros.