04 de novembre de 2018
04.11.2018
Diari de Girona

L'Ajuntament de la Bisbal treu a licitació la redacció de l'ordenació de carrers del centre

04.11.2018 | 00:48
El carrer Ample de la Bisbal.

Tret de sortida per a l'ordenació dels carrers Ample, Antic, Valls d'en Colomer i Trinitat Aldrich de la Bisbal d'Empordà. L'Ajuntament ja ha obert la licitació de la redacció del projecte executiu, direcció d'obra, seguiment i liquidació econòmica de l'obra. Serà en les fases 5-B, 6-A i 7-A del Pla especial del Nucli Antic i el pressupost de licitació és de 61.952 euros.

La reforma d'aquest sector del nucli antic de la Bisbal serà possible gràcies a la pròrroga del Pla de Barris fins al 31 de desembre del 2019. Segons fonts de l'Ajuntament, el projecte serà realitat abans de finals de l'any vinent per tal d'acabar dins el termini que permetrà rebre la subvenció de la Generalitat, que cofinançarà el 50% de les despeses.

«Tots som conscients de l'abast important que té aquesta actuació i seria una gran irresponsabilitat no aprofitar la pròrroga aconseguida perquè la Generalitat assumeixi el 50% del cost de la intervenció», ha declarat l'alcalde de la Bisbal, Lluís Sais.

D'altra banda, Sais també ha volgut manifestar el «compromís de mantenir reunions amb tots els actors implicats per tal de definir les actuacions que es duran a terme», fent referència a veïnes i veïns, comerciants i marxants de la zona afectada. Cal tenir present que aquesta primera fase que ara es licita correspondrà a serveis d'arquitectura, enginyeria, planificació urbana i arquitectura paisatgista. També implicarà serveis connexos de consultors en ciència i tecnologia i anàlisis tècniques. La durada del contracte serà de dos mesos i el termini límit per presentar ofertes finalitza el proper 7 de novembre.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook