El sindicat CSIF ha denunciat que el Centre d'Atenció i Informació de la Seguretat Social (CAISS) de Sant Feliu de Guíxols està tancat des del dijous de la setmana passada per manca de personal.

El sindicat s´ha queixat de «la mala gestió i la manca d'organització dels responsables actuals de l'INSS a Girona, als quals només els importen les estadístiques i els números». També apunta que la plantilla de la Seguretat Social a Girona «està sota mínims», de la qual cosa fan responsable el mateix organisme.

Fonts de la Subdelegació del Govern central van informar ahir que aquesta oficina de Sant Feliu és de les que es coneixen com a no integrades i depenen directament del Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social, motiu pel qual no tenien coneixement de la situació de clausura temporal.

Fonts de la Subdelegació van concretar que faran el possible per trobar-hi una solució, si bé ja van precisar que seria parcial perquè els serveis que s´hi ofereixen tendeixen a centralitzar-se i a fer-se telemàticament. El CSIF apunta que el tancament d´un CAISS per manca de personal no és una situació nova i que ara «no hi ha ningú que pugui substituir les absències a les oficines comarcals».