Verges s'ha llevat amb pintades a diverses cases i amb les estelades arrencades en diversos punts del municipi.

Així ho ha denunciat el seu alcalde, Ignasi Sabater a través de les xarxes socials.

Aquest municipi no és el primer cop que viu fets similars, el mes d'agost un grup d'encaputxats va treure estelades i fins i tot es va enfrontar amb veïns i un dels brigadistes, com s'autoanomenen, fins i tot va exhibir una arma blanca i va ser detingut pels fets.

Aquesta matinada segons denuncia el batlle de Verges un grup de feixistes "Un grup de feixistes amb la cara tapada, organitzats i amb nocturnitat ha arrencat totes les estelades i ha fet desenes de pintades a diferents cases particulars".

A Twitter es pot veure les imatges difoses pel batlle on es poden llegir frases insultats cap a líders independentistes i d'altres, donant suport a la Guàrdia Civil o dient "Visca Espanya".

Una de les participants amb l'acte, difon a Twitter que Verges no és l'únic poble on han actuat i diuen que també ho han fet a Palamós i la Bisbal d'Empordà.

A Palamós per exemple, han tornat a segar el pal de la rotonda on hi havia l'estelada, tal com explica el CDR Palamós.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i estan recollint denúncies de diversos veïns i municipis. Durant la matinada haurien desaparegut entre 50 i 60 estelades. I els fets s'han produït entre les quatre i la cinc de la matinada.