Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimecres dos lladres per furtar menjar, productes d'higiene i roba de dos supermercats de la Bisbal d'Empordà. Els sospitosos anaven vestits amb roba ample i de talles grans per ocultar que, a l'interior, dient peces de roba molt ajustada i elàstica on amagaven els productes que robaven. Els agents van interceptar els sospitosos quan marxaven de la població en cotxe, en direcció a Palafrugell. Al maleter hi van localitzar el botí, valorat en més de mil euros. Els detinguts tenen antecedents i van passar a disposició del jutjat de guàrdia, que els va deixar en llibertat provisional.

Els detinguts són un home i una dona, de 19 i 52 anys, de nacionalitat espanyola i amb veïnatge a Vallgorguina (Vallès Oriental) i Santa Cristina d'Aro (Baix Empordà) respectivament. Els hi atribueixen un delicte de furt.

Segons informen els Mossos d'Esquadra, el migdia de dimecres van rebre l'avís per part dels responsables d'un dels supermercats que dues persones els haurien furtat productes de l'establiment i haurien marxat amb un vehicle.

Una dotació de paisà va començar a fer la recerca del vehicle per la zona, localitzant-lo a la carretera C-66, en direcció al municipi de Palafrugell.

Els agents van interceptar el vehicle i van identificar els dos ocupants, un home i una dona. En l'escorcoll van localitzar diverses bosses al maleter plenes de productes, sense que els sospitosos poguessin acreditar-ne la procedència.

Els mossos van poder determinar que els productes els havien sostret, poc abans, de dues superfícies comercials de la Bisbal d'Empordà.

Les bosses estaven plenes de nombroses caixes de bombons, envasats d'embotits ibèrics, formatges, bacallà, gels, cremes i productes d'higiene i dental, llaunes d'escopinyes, rajoles de xocolata, mitjons, ambientadors i llaunes de tonyina, entre altres.

D'un dels supermercats van sostreure productes valorats en 756,96 euros mentre que del segon, la mercaderia estava valorada en 346,51 euros. En total van arribar a furtar 1.102.73 euros en productes.

Els lladres, que van entrar al supermercat amb el pretext de comprar un producte barat, portaven dos tiquets de caixa acreditatius per valor de 2 euros cadascun.

Els detinguts, a qui els consten antecedents, van passar el dia 8 de novembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal d'Empordà, que els va deixar en llibertat provisional.