El Servei de Teràpia Ocupacional de la Fundació Vilagran-Maristany (Vimar), que fa de centre de dia per a persones amb discapacitat cognitiva de la comarca del Baix Empordà, va inaugurar divendres la nova seu al municipi de Santa Cristina d'Aro. La seu es troba ubicada a la planta baixa de l'immoble del número 18 del carrer Josep Trueta, a la zona de la Teulera. Fins ara, el servei es trobava a la planta pis de l'edifici de Serveis, on s'hi va instal·lar fa quatre anys. Durant l'acte inaugural, amb la presència del president de la Fundació Vimar, Claudi Mató, i de representants polítics, es van descobrir dues plaques commemoratives.

Mató va recordar que és el setè edifici de Vimar al Baix Empordà, que aplega 60 treballadors i un centenar d'usuaris. L'Ajuntament cristinenc cedeix l'edifici a la Fundació per 20 anys, després que hagin aconseguit el lloguer a la Generalitat per aquest mateix temps. A més, el municipi cristinenc també ha assumit tot el cost del mobiliari. El centre té 14 usuaris, i capacitat per a 25.

El nou local, que té una superfície de 240 metres quadrats, s'ha adequat i remodelat d'acord amb el nou servei, amb un cost que ronda els 200.000 euros. Fins fa poc, el local de Vimar, que dona atenció diürna de tipus rehabilitador integral i ajuda a la seva integració social, es trobava emplaçat en una part de la planta pis d'un dels dos edificis de Serveis de Santa Cristina. Aquest primer espai es va inaugurar el setembre de 2014.