L'Ajuntament de Palamós va anunciar ahir que avui a la tarda començaran els treballs que permetran l'asfaltatge de prop de 300 metres de la ronda de l'Est, concretament del tram comprès entre el carrer de Roqueta i el camí vell de la Fosca, i que inclou també el perímetre del giratori que uneix aquests dos vials.

L'Ajuntament ha informat que aquesta secció del vial s'ha anat deteriorant amb el temps i ara requereix una actuació d'arranjament i millora, seguint la que ja es va fer l'any passat en el seu primer tram. El cost d'aquest projecte és d'uns 90.000 euros, finançat en un 40% per l'Ajuntament de Palamós, i la resta, per Ports de la Generalitat, ja que aquest vial és el principal eix d'entrada i sortida de les mercaderies del port palamosí.

L'Ajuntament de Palamós aprofita aquestes tasques per poder asfaltar també el camí de l'Església de Sant Joan, en el seu tram situat entre el carrer de les Dues Palmeres i el de Josep Pla. Aquesta execució va començar ahir.

Amb motiu de la realització d'aquests treballs a la ronda de l'Est, des d'avui i fins divendres, el vial estarà tancat al trànsit, excepte els següents trams: de l'avinguda d'Àngel Guimerà al carrer de la Rutlla Alta, mitjançant el qual es donarà accés amb vehicle als veïns d'aquest àmbit; i també el de la carretera de La Fosca i el carrer de Roqueta, que es mantindrà obert per garantir l'accés i la sortida a la zona hospitalària.