Els Mossos d'Esquadra han enxampat un conductor a Mont-ras que circulava a 172 quilòmetres per hora per la C-31 en un tram on el límit màxim permès és de 80 quilòmetres per hora. El conductor del vehicle, un veí de Pals, de nacionalitat espanyola i de 51 anys, ha acabat denunciat penalment com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per conduir un vehicle amb una velocitat penalment punible, han informat fonts dels Mossos d'Esquadra.

Les fonts policials han comunicat que els fets van passar la tarda del passat 24 d'octubre arran d'un control de velocitat que els Mossos d'Esquarda van muntar a l'altura del punt quilomètric 329 de la carretera C-31, al terme municipal de Mont-ras. El radar controlava els vehicles que circulaven en destinació sud, és a dir, cap a Palamós i Platja d'Aro.

Durant l'operatiu, doncs, els agents de l'Àrea Regional de Trànsit (ART) que el duien a terme van detectar un turisme d'alta gamma i de la marca Audi que circulava a 172 quilòmetres per hora, superant amb escreix el límit de velocitat establert en aquest tram d'autovia, que és de 80 quilòmetres per hora. Uns 200 metres més avall d'on va ser detectat aquest conductor circulant a alta velocitat, el límit s'amplia i passa a ser de 100 quilòmetres per hora. En tot cas, encara molt lluny dels 172 quilòmetres per hora que va detectar el radar policial.

Els agents de la policia catalana que es trobaven fent el control no van poder aturar en aquell moment el vehicle ni identificar-ne el conductor, motiu pel qual el Grup de Recerca i Documentació (GRD) dels Mossos d'Esquadra es va encarregar de fer aquestes gestions, han afegit les fonts d'aquest cos.

Finalment, arran de la recerca del grup policial encarregat d'aquesta tasca, el dilluns de la setmana passada, agents d'aquesta àrea van identificar i denunciar el conductor del turisme per un delicte contra la seguretat viària, han afegit les fonts dels Mossos d'Esquadra. El conductor denunciat per l'excés de velocitat haurà de comparèixer davant del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia quan sigui requerit, ha finalitzat el cos policial.