El motorista que va sortir il·lès de l'accident que va causar la mort d'un altre conductor a Calonge (Baix Empordà) va donar positiu en el control d'alcoholèmia. Segons informen els Mossos d'Esquadra, li atribueixen un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques però no un delicte d'homicidi per imprudència perquè la investigació oberta per esclarir les causes del xoc apunten que no va provocar l'accident.

El sinistre va tenir lloc passades les vuit del vespre d'aquest dimecres a la carretera C-31 al terme municipal de Calonge. Per causes que s'investiguen, hi va haver un xoc per encalç entre les dues motos. A conseqüència del sinistre, va morir el conductor de la moto que anava per darrere. La víctima mortal tenia 64 anys i era de nacionalitat espanyola.

Fins al lloc hi van anar set patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Quan els agents dels Mossos van fer la prova d'alcoholèmia al conductor de la moto que anava davant, va donar positiu. Per aquest motiu, li atribueixen un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de l'alcohol.

Per ara, però, la investigació oberta pels agents de l'àrea de Trànsit apunta que l'accident no es va produir per una infracció d'aquest motorista i per això no li atribueixen un delicte per homicidi imprudent.