L'assemblea d'Esquerra Republicana de Catalunya de Torroella de Montgrí i l'Estartit celebrada a la Casa dels Pastors aquest dijous, va escollir per unanimitat a Marc Calvet per ser l'alcaldable de la formació a les eleccions municipals de l'any que ve. Calvet, actual regidor de Participació ciutadana, Promoció econòmica, Comerç, Ocupació i Empresa substituirà l'actual alcalde Josep Maria Rufí, que fa unes setmanes ja va anunciar que no tornaria a liderar la llista republicana.

Marc Calvet va manifestar durant l'assemblea que la seva voluntat per liderar el projecte d'ERC a Torroella de Montgrí i l'Estartit sorgeix «per tal d'aportar al municipi un projecte d'esquerres, independentista i amb capacitat de govern». I va afegir que «venim a treballar pel poble i en aquest equip hi cap tothom, gent amb maneres de pensar molt diverses però amb la voluntat compartida de treballar per tal de millorar la qualitat de vida de la gent de Torroella i l'Estartit».

De 47 anys, Marc Calvet és tècnic en automatització industrial en una empresa de serveis i és regidor a l'Ajuntament torroellenc des de l'any 2011. Ara, al capdavant, tindrà la missió d'intentar superar als postconvergents, els quals a través de les sigles de CiU han guanyat els darrers quatre comicis municipals, és a dir, des de l'any 2003. El 2015, CiU va superar ERC en 21 vots.