Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de la Bisbal d'Empordà van estar ben enfeinats aquesta passada nit i matinada a la població de Torroella de Montgrí. Es van produir almenys tres robatoris en una sola nit en aquest municipi. Uns lladres van entrar a la mesquita, en una fleca del centre del poble i al local de l'entitat social Càritas.

Els agents d'investigació s'han fet càrrec del cas i la policia científica analitza els vestigis localitzats a la zona per tal d'enxampar els autors dels robatoris.

Tots els casos s'haurien produït durant la nit de dilluns a dimarts. Els qui es van adonar primer dels fets són els treballadors de la fleca assaltada, que està ubicada al passeig Vicenç Bou. Van alertar els Mossos d'Esquadra dels fets pels volts de les dotze de la nit. Aquí els lladres van forçar la porta d'accés al local que hi ha darrere, on tenen l'obrador, i un cop dins es van emportar la caixa forta. No ha trascendit la quantitat dels diners que hi havia a dins.

A les set del matí, la policia va rebre l'avís d'un altre fet al mateix municipi. Van rebre l'alerta que havien entrat a la mesquita de Torroella, que es troba al carrer del Transport, al polígon de la població. Aquí els lladres també van accedir al centre de culte per darrere i van trencar un dels vidres d'una finestra, i no només van robar sinó que van orinar a les instal·lacions, fent malbé alguns llibres. De les instal·lacions, van entrar a la zona que s'utilitza com a magatzem i van emportar-se, entre d'altres coses, un ordinador i uns altaveus.

Per altra banda, també van entrar a la seu de Càritats de Torroella, situada al carrer de Sant Genís. Aquí els treballadors, pels volts d'un quart de deu del matí, van alertar els Mossos que els havien entrat a robar. Se'ls van endur diversos objectes i els van fer moltes destrosses, ja que els ho van remenar tot i els van forçar dos armaris. Ahir encara feien el recompte de tot el que els havien sotret.